Trabzon Ağır Ceza Avukatı

Trabzon Ağır Ceza Avukatı

Trabzon Ağır Ceza Avukatı

Trabzon ağır ceza avukatı ; Günümüzde işlenen Adam öldürme veya yaralama suçu, Nitelikli dolandırıcılık suçu, Yağma suçu, Bilişim suçları, Zimmet suçu, İhaleye fesat karıştırma suçu, Parada sahtecilik suçu, Hırsızlık suçu gibi suçlar ağır ceza  suçları olarak geçmektedir.

Trabzonda en iyi ağır ceza avukatı

Trabzonda ağır ceza avukatları yukarıda saymış olduğumuz suçlara bakmakla yükümlüdür. Sizlerde Sanık veya mağdur olarak trabzon da en iyi ağır ceza avukatını bularaktan hizmet alabilirsiniz, insanların en büyük sorunlarından bir taneside trabzonda iyi bir ceza avukatı bulmaktır.

Bunun için öncelikle yapmanız gereken size hizmet verecek olacak kişinin geçmişine bakmak, daha önce sizin işlemiş yada size işlenen suça dair dosyalara bakmış mı, bu konuda ne kadar bilgiye sahip gibi verileri inceleyebilirisiniz.

Trabzon Ağır Ceza Avukatları

Trabzon Ağır Ceza Avukatları

Trabzon Ağır Ceza Avukatı

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ağır suç sınıfında yer alan birçok farklı suç bulunmakta. Alınabilecek olan tavan hapis süresi 10 senenin üzerinde olan suçlar ağır suç olarak nitelendiriliyor. İnsanlar farkında olarak ya da olmayarak bu suçlara bulaşabilirler. Böyle bir durumda da alınabilecek olan en iyi avukatlık hizmetinin alınması gerekli.

Bizler Trabzon ağır ceza avukatı arayışınız için en doğru adres olmaya devam ediyoruz. Gerçekleşen suçların ardından bizimle iletişime geçmeniz durumunda direkt olarak davanız devralınacak ve sizlere en iyi hizmetler sunulacaktır.

Ağırlaşmış Yaralama Suçlarında Avukatlık Hizmeti

İnsanların hiçbir tartışma yaşamadan hayatlarına devam etmeleri mümkün olmaz. Yaşanan tartışmalar bazen sözlü tartışma olarak sonlanırken bazen fiziksel etkileşime döner. İnsanlar tartışma sırasında karşı tarafa zarar verirler ve bu hukuk düzenimiz içerisinde büyük bir suçtur.

Yaralama suçlarının tamamı ağır ceza hukuku içerisinde işlem görmez. Ancak yaralama tabiri çok geniş olduğundan bazı büyük yaralamalar ağır ceza hukukunun konusudur. Ağır yaralama vakalarına karışmışsanız Trabzon ağır ceza avukatı hizmeti veren avukatlık ofisimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Kasten veya Taksirle Adam Öldürme Davaları

Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de adam öldürmek en büyük suçlardan bir tanesi. Hayatınız boyunca böyle bir suça karışacağınızı düşünmeyebilirsiniz. Ancak hiç beklemediğiniz anda yaşanan olaylar sizi kasten ya da taksirle adam öldürme suçunun içerisinde atabilir.

Hukuk düzenimizde adam öldürme suçundan yargılanıyorsanız cezanızın gereğinden fazla olmaması adına bizimle iletişime geçmeniz gerekir. İyi bir şekilde savunulmazsanız gereğinin çok üzerinde bir ceza alabilirsiniz. Bunun olmaması adına bizimle iletişime geçin.

Nitelikli Dolandırıcılık Davalarında Avukatlık Hizmeti

İnsanlar ticaret adı altında birçok işlem yaparlar. İşyerleri satışını gerçekleştirdikleri hizmet ya da ürünler konusunda son derece olumsuz durumlara düşebilirler. Nitelikli dolandırıcılık da bunun en üst seviyesidir.

İşlediğiniz suçun farkında olmadan hukuk düzenimizde nitelikli dolandırıcılık olarak isimlendirilen suçları işleyebilirsiniz. Böyle bir durumda Trabzon ağır ceza avukatı hizmeti almak adına bizimle iletişime geçerseniz minimum ceza ile davanızı sonuçlandırabiliriz. Güvenilir bir avukatlık hizmeti arıyorsanız bizimle iletişime geçin.

Ağır Ceza Mahkemesi’nde Görülen Davalar Nelerdir?

    Ağır Ceza Mahkemesinde bakılacak suçlar ise şu şekildedir:

Kasten öldürme suçu,

Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti,

Nitelikli dolandırıcılık

Hileli iflas suçları

Yağma

İrtikap

Resmi belgede sahtecilik

Devletin birliğini ve ülke bütününü bozmak

Düşmanla işbirliği yapmak

Devlete karşı savaşa tahrik

Temel milli yararlara karşı faaliyette bulunmak için yarar sağlama

Yabancı devlet aleyhine asker toplamak

Askeri tesisleri tahrip ve düşman askeri hareketleri yararına anlaşma

Düşman devlete maddi ve mali yardım

Anayasayı ihlal

Cumhurbaşkanına suikast ve fiili saldırı

Yasama organına karşı suç

Hükümete karşı suç

Hükümetine karşı silahlı isyan

Silahlı örgüt

Silah sağlama

Suç için anlaşma

Askeri komutanlıkların gaspı

Yabancı hizmetine asker yazma, yazılma

Savaş zamanında emirlere uymama

Savaş zamanında yükümlülüklere aykırılık

Savaşta yalan haber yayma

Devletin güvenliğine ilişkin belgelere yönelik suçlar

Devletin güvenliğine ilişkin bilgileri temin etme

Siyasal veya askeri casusluk

Devletin güvenliğine ve siyasal yararlarına ilişkin bilgileri açıklama

Gizli kalması gereken bilgileri açıklama

Uluslararası casusluk

Devlet sırlarından yararlanma, devlet hizmetlerinde sadakatsizlik

Yasaklanan bilgileri temin

Yasaklanan bilgilerin casusluk maksadı ile temini

Yasaklanan bilgileri siyasal veya askeri casusluk maksadı ile açıklama

Taksir sonucu casusluk fiillerinin işlenmesi

Devlet güvenliği ile ilgili belgeleri elinde bulundurma suçları

Ağırlaştırılmış müebbet, müebbet hapis ve 10 yıldan fazla hapis cezası gerektiren suçlardır.

Ağır Ceza Dava Emsalleri

Ağır Ceza Dava emsallerini görmek için https://emsal.uyap.gov.tr/ adresine girip gerekli aramaları yapıp ağır ceza emsal kararları davaları bulabilirsiniz.

Ağır Ceza Avukatları Trabzon

Ceza Avukatı