Trabzon Aile Avukatı

Trabzon Aile Avukatı

Trabzon Aile Avukatı

Trabzon Aile Avukatı ; Aile toplumun en küçük ve en önemli birimi. Herkes hayatları boyunca mutlu olabilecekleri bir aile düzeninin içerisinde olmak adına adımlar atarlar. Ancak her zaman süreç istenen şekilde ilerlemez. Bazı durumlarda anlaşmazlıklar çıkar ve insanlar aile birliğinin sonlandırılmasına karar verirler.

Aile birliğinin dağılması ile birlikte boşanma davaları açılacaktır. Trabzon aile avukatı için bizlere başvurursanız boşanma gibi sancılı bir süreci en az hasarla geçirmiş olursunuz. Her iki tarafın da zarar görmediği ve adil bir yargılanmanın söz konusu olduğu davalar için bize ulaşabilirsiniz.

Trabzon Aile Avukatı

Trabzon Aile Avukatı

Velayet İşlemlerinde İstenen Karar

Çocuklarınızın velayeti hiç kuşkusuz sizin için en önemli aşama olacaktır. Çocuklarınızdan hiçbir şekilde ayrı kalmak istemezsiniz. Ancak kaliteli bir avukatlık hizmeti almamanız durumunda çocuğunuzun velayetini almanız çok mümkün olmaz.

Sizlere sunacağımız Trabzon aile avukatı hizmeti ile birlikte çocuğunuzdan ayrılmanıza gerek kalmayacak. Belirli günlerde eski eşiniz ile görüşecek olan çocuğunuz hayatının büyük bir kısmını sizinle geçirecektir. Çocuğunuzun ve sizin daha iyi bir hayat sürmesini istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Mal Paylaşımında Sorunsuz Avukatlık Hizmeti

Evlilik süresi içerisinde satın alınmış olan malların tamamı ortaktır. Bu sebeple de malların paylaşımları söz konusu olur. Ancak her zaman mallar eşit olarak bölünmez. Evliliğinin boşanma sürecine gidişinde kusurlu olan tarafın daha düşük bir pay alması gerekmektedir.

Bizimle iletişime geçtiğinizde alabileceğiniz maksimum payı alacağınızı garanti ediyoruz. Evliliğin sonlanmasında nasıl bir pozisyonda olursanız olun hukuk düzenimize göre alacağınız maksimum payı alacak ve hayatınıza çok daha rahat bir şekilde devam edeceksiniz. Sizlere bu profesyonel hizmeti vermeye hazırız.

Aile Hukuku