Trabzon icra Avukatları

Trabzon icra Avukatları

Trabzon icra Avukatları

Trabzon icra Avukatları Ticari anlaşmalarda alacaklı olan kişiler hak ettikleri ve anlaşma sağladıkları ücretleri alamamaları durumunda dava açma yönünü seçerler. Açılacak olan icra davaları ile birlikte borçlu kişilere gönderilen ikazlarla borçlarını ödemesi istenir. Çok yüksek bir oranda borçlar bu aşamada ödenir.

Borçların yapılan ikazlara rağmen ödenmemesi durumunda icra takipleri bir ileri aşamaya geçer ve borçlunun mallarına haciz getirilip hesapları dondurulur. Bütün bu işlemler için Trabzon icra avukatı olarak hizmet veren kişilere ihtiyaç duyulacaktır. Avukatlık ofisimin tam olarak bu aşamada devreye girer.

trabzon icra avukatları

trabzon icra avukatları

Alacak Davalarında Kısa Sürede Anlaşma Sağlama

Herhangi bir ticari anlaşmada alacaklı durumuna düşmeniz ve alacağınızı tahsil edememeniz durumunda sizlere sunacağımız Trabzon icra avukatı hizmeti imdadınıza yetişecektir. Borçlu olan kişiler ile yapılan görüşmelerin ardından çok kısa bir süre içerisinde anlaşmalar sağlanır ve alacağınız ücretler size en kısa sürede ulaştırılmış olur.

Ücretlerin tahsili aşamasında en kısa ve uygun yol anlaşma zeminin oluşması olacaktır. Avukatlık ofisimizin uzman avukatları tarafından sunulan hizmetler ile bu süreç son derece başarılı bir şekilde yönetilebilir.

Borçlu Üzerinde Gerçekleştirilen Haciz İşlemleri

Borçlu olan kişiler bazı durumlarda borçlarını ödeyecek durumda olmazlar. Bazen de borçlar kasti olarak ödenmez. Bu durumda borçlu olan kişiler hakkında haciz işlemlerinin başlatılması ve mal varlıklarının dondurulması gerekmektedir. İhtiyaç duyacağınız bu hizmet avukatlarımız tarafından kısa sürede sizlere sunulur. Atılan adımlarla haciz işlemleri başlatılır ve size olan borcun ödenmesi sağlanır.

Sizin adınıza bir haciz işlemi başlatılmışsa bu süreci başarılı bir şekilde yönetmek adına da bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Karşılıksız Çek Davaları

Ticari anlaşmalarda çekler son derece önemli bir ödeme aracıdır. Ancak bazı durumlarda çeklerin karşılıksız çıkma gibi bir durumu söz konusu olur. Eğer borcu ödeyecek olan tarafın mal varlığı çekte belirtilen bedeli ödemeye yetmiyorsa çekler karşılıksız çıkar.

Karşılıksız çek durumlarında olayın hukuka taşınması en doğru adım olacaktır. Böyle bir durumda hangi tarafta olursanız olun Trabzon icra avukatı hizmetimizden faydalanabilir ve bu süreci en az zararlar kapayabilirsiniz. Hemen bizimle iletişime geçin.

Trabzon İcra Dairesi Bilgileri 

Gazipaşa mahallesi Uzun sokak İpek apartmanı No:3 1. Kat 61000 Ortahisar/Trabzon Ortahisar, Trabzon 61100
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar09:00 – 17:00
+904623211663

Faliyet Alanlarımız

İcra Takibi Nasıl Yapılır Haciz İşlemleri