Ceza Dava Dosyalarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ceza Dava Dosyalarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ceza Dava Dosyalarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ceza Dava Dosyalarında Dikkat Edilmesi Gerekenler; Dava kazanmak ya da dava sonucunda tahsilat yapmak suretiyle istenilen başarı elde edilebilir. Ancak bunlardan daha önemli olan bir şey vardır ki o da hukuk hizmetinde süreklilik ve istikrardır. Kaynar Hukuk bürosu olarak sizlere profesyonel çözüm önerileri sunuyoruz. Özellikle ceza hukuku alanında Trabzon Ağır Ceza Mahkemeleri’nde ve Trabzon Asliye Ceza Mahkemeleri’nde müvekkillerimize etkin savunma hizmeti veriyoruz. Şüpheliler soruşturma aşamasında ve sanıklar kovuşturma aşamasında aktif savunma ile hukuki haklarının güvence altında olduğundan emin olmak ister. Bu nedenle büromuz avukatları Av. İsmail KAYNAR ve Av. Alican KAYNAR’ın bilgisi ışığında hukuki danışmanlık hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Ceza Dava Dosyalarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ceza Dava Dosyalarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hizmet Verdiğimiz Bölgeler

Ceza Dosyalarında hizmet verdiğimiz bölgerler Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi ve ilçelerde yer alan Akçaabat adliyesi, Vakfıkebir adliyesi, Sürmene adliyesi, Of adliyesi, Çaykara adliyesi, Araklı adliyesi, Maçka adliyesi ve başta olmak üzere Trabzon bölgesinde ceza dava dosyalarında tecrübeli hukukçularımızın desteğini alabilirsiniz.

Ceza Avukatı Ararken Nelere Dikkat Edilmelidir ?

Müvekkil portföyümüz yaptığımız görüşmelerde ünlü avukat ya da ünlülerin avukatı gibi kriterler doğrultusunda arama yaptıklarını ancak internet üzerinden ulaştıkları avukatların aynı zamanda geçmiş referanslarının da güçlü olmasına dikkat ettiklerini belirtmişlerdir.

Göz altı sürecinde etkin hukuki yardım alarak kolluk aşamasında avukat eşliğinde ifade vermek ve devam eden süreçte tutuksuz yargılanma, ilk duruşmada tahliye her şüpheli ya da sanığın elde etmek istediği hukuki sonuçtur. Çünkü vekalet veren müvekkiller ceza yargılaması sürecinde yalnız kalma korkusu yaşamaktadır. Tanınmış avukat şeklinde Trabzon Ağır Ceza avukatı araştırmaktansa güvenilir bir hukuk bürosu ile hareket etmeniz hukuken sağlıklı olandır.

Ünlü ya da sade vatandaş olsun herkesin kanun önünde eşit haklara sahip olduğu mahkemelerde etkin savunma olmadığı sürece hak mahrumiyeti yaşayabilmektedir.

Aktif Savunma Nedir ?

Hakkınızın en iyi şekilde savunulması ve sizin en iyi şekilde ifade edilmenizin neticesinde yargılama sürecinin hızlıca lehinize sonuçlanmasını istemek en tabii hakkınızdır. Trabzon ve çevresinde işlenen suçlarda adli kontrol ile tahliye olmak için yurtdışı çıkış yasağı, ev hapsi gibi tedbir taleplerinde bulunan müvekkiller alternatif teminat olarak kefalet istemiyle de tahliye talebinde bulunabilmektedir. Sulh Ceza hâkimliğinin vermiş olduğu tutuklama kararlarına karşı ise bir üst mahkeme olan Trabzon Asliye Ceza Mahkemesi nezdinde itiraz dilekçesi ile tahliye talebi mümkündür. Tutuklunun sağlık sorunları ya da özel hallerinin gerekçe gösterilmesi bu taleplerin kabulünde en önemli unsurdur. Sanık müdafi olarak dava sonunda beraat kararı elde ettikten sonra tazminat sürecinde de müvekkillerin yanında olan aktif bir savunma vekâlet verenleri daima memnun eden bir hukuki hizmet sürecidir. Haksız tutuklama nedeniyle tazminat istemi beraat eden sanığın zararını tazmin için kanunen tanınmış bir haktır.

Bahsettiğimiz soruşturma ve kovuşturma süreçlerinde fiziki olarak dosyanın hem incelenmesi hem de sistem üzerinden takibi esastır. Soruşturmanın gizliliği sürecinde dahi olsa avukatın alabileceği evraklar önem arz etmektedir. Tüm bu nedenlerle, etkili, bilgili bir Trabzon ceza avukatından profesyonel destek almanız hızlı sonuç almanıza etki edecektir. Hak kaybını en aza indirmek için hukuk ihtisasını ceza üzerine yoğunlaştırmış avukatlarla çalışmak önceliğiniz olmalıdır.

Ortahisar Avukat, Akçaabat Avukat, Araklı Avukat, Arsin Avukat, Beşikdüzü Avukat, Çarşıbaşı Avukat, Çaykara Avukat, Dernekpazarı Avukat, Düzköy Avukat, Hayrat Avukat, Köprübaşı Avukat, Maçka Avukat, Of Avukat, Sürmene Avukat, Şalpazarı Avukat, Tonya Avukat, Vakfıkebir Avukat, Yomra Avukat

Ceza Avukatı

Trabzon Ağır Ceza Avukatı